Overslaan en naar de inhoud gaan

Huurtransfer beklonken: MVV plukt back weg bij Standard

Geplaatst opdinsdag 6 augustus 2019 - 16:47

Drie dagen voor de aftrap van de Keuken Kampioen Divisie heeft MVV een verdediger aan de selectie toegevoegd. Zoals verwacht wordt Natanaël Frenoy gehuurd van Standard Luik.

De Belgische club bevestigt de huurtransfer van de rechtsback op de eigen website.

Geen optie tot koop
MVV heeft bij de huurovereenkomst géén optie tot koop bedongen. Frenoy keert dus zo goed als zeker ná dit seizoen weer terug naar de Rouches. De 19-jarige verdediger doorliep de jeugdopleiding van Standard en werd door de Belgische voetbalbond ook geselecteerd voor vrijwel alle vertegenwoordigende jeugdelftallen.

Lees ook: 'Drietal talenten Standard Luik op weg naar MVV'

Patoulidis en Carcela
Naast Frenoy zou Standard ook Evangelos Patoulidis (18) en Joachim Carcela (19) tijdelijk bij MVV gaan stallen, zo meldden Belgische media maandag. MVV's technisch directeur Ron Elsen wilde dat tegenover L1 niet bevestigen. Patoulidis ís een middenvelder, Carcela kan op alle aanvallende posities uit de voeten. Hij is een neefje van 22-voudig Marokkaans international Mehdi Carcela, die momenteel ook bij Standard onder contract staat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen