Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Huurbaas blokkeert pand fotograaf met zeecontainer

Geplaatst opdonderdag 11 oktober 2018 - 7:48

Een dispuut tussen fotograaf Frans Pieters en zijn huurbaas heeft een bijzondere wending gekregen. De toegang tot het pand van de fotograaf in Susteren wordt sinds kort geblokkeerd door een zeecontainer.

Dat schrijft WijLimburg. Pieters Photo Group is inmiddels failliet verklaard door de rechter; een faillissement dat volgens de website ook is aangevraagd door de huurbaas van het pand in Susteren.

Onterecht failliet
Volgens de advocaat van fotograaf Pieters is het faillissement ten onrechte uitgesproken. Er zou een 'geschil' zijn tussen beide heren en daarom zou de huurbaas zowel de container hebben geplaatst als het faillissement hebben aangevraagd. "Maar de rechter heeft maar de helft van het verhaal gehoord", stelt de advocaat. Hij tekent bezwaar aan tegen het faillissement.

Niet nieuw
Overigens weet WijLimburg te melden dat een faillissement niet nieuw is voor de fotograaf, die in zijn hoogtijdagen liefst 200 werknemers aanstuurde. Eerder gingen Kids Profi Portrait, Pieters Photo Finishing Holland, Pieters Photo Finishing BV en Pieters Facilities BV al kopje onder.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen