Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Huurbaas blokkeert pand fotograaf met zeecontainer

Geplaatst opdonderdag 11 oktober 2018 - 7:48

Een dispuut tussen fotograaf Frans Pieters en zijn huurbaas heeft een bijzondere wending gekregen. De toegang tot het pand van de fotograaf in Susteren wordt sinds kort geblokkeerd door een zeecontainer.

Dat schrijft WijLimburg. Pieters Photo Group is inmiddels failliet verklaard door de rechter; een faillissement dat volgens de website ook is aangevraagd door de huurbaas van het pand in Susteren.

Onterecht failliet
Volgens de advocaat van fotograaf Pieters is het faillissement ten onrechte uitgesproken. Er zou een 'geschil' zijn tussen beide heren en daarom zou de huurbaas zowel de container hebben geplaatst als het faillissement hebben aangevraagd. "Maar de rechter heeft maar de helft van het verhaal gehoord", stelt de advocaat. Hij tekent bezwaar aan tegen het faillissement.

Niet nieuw
Overigens weet WijLimburg te melden dat een faillissement niet nieuw is voor de fotograaf, die in zijn hoogtijdagen liefst 200 werknemers aanstuurde. Eerder gingen Kids Profi Portrait, Pieters Photo Finishing Holland, Pieters Photo Finishing BV en Pieters Facilities BV al kopje onder.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen