Valencia-middenvelder op huurbasis naar Fortuna Sittard

De overgang van Àlex Carbonell (21) naar Fortuna Sittard wordt naar verwachting dinsdag afgerond. Hij wordt voor één seizoen gehuurd van de Spaanse topclub Valencia.

Fortuna haalt gevallen toptalent Borussia Dortmund in huis

Fortuna Sittard heeft een belangrijke slag geslagen op de transfermarkt. De veelzijdige Felix Passlack (21) komt over van Borussia Dortmund. Daarnaast hoopt de club snel een middenvelder van naam te presenteren.

Bewoner gewond bij conflict over huur

Een Sittardenaar is zondagavond laat gewond geraakt bij een conflict.

Hond in beslag genomen vanwege huurschuld

Een deurwaarder heeft de hond van Harry van der Schoot uit Bergen in beslag genomen, vanwege openstaande schulden. De hondenbezitter is stomverbaasd.

Huurbaas blokkeert pand fotograaf met zeecontainer

Een dispuut tussen fotograaf Frans Pieters en zijn huurbaas heeft een bijzondere wending gekregen. De toegang tot het pand van de fotograaf in Susteren wordt sinds kort geblokkeerd door een zeecontainer.

Roda JC betaalt al maanden geen huur meer voor stadion

Roda JC heeft al drie maanden geen huur meer betaald voor het stadion.

Venlo hielp VVD-raadslid bij vastgoeddeal

Het Venlose VVD-raadslid Martin Camp heeft met hulp van de gemeente maandenlang huur kunnen innen voor een pand dat nog eigendom van de gemeente Venlo was.

Geen huurverhoging voor huurders Woonwenz

De grootste woningcorporatie van de regio Venlo, Woonwenz, zadelt 94 procent van haar huurders in 2016-2017 niet op met een huurverhoging.

Huurwoningentekort dreigt alleen maar groter te worden

Het grote tekort aan betaalbare huurwoningen in Limburg dreigt de komende 10 jaar alleen maar groter te worden als er geen actie wordt ondernomen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten