Overslaan en naar de inhoud gaan

'Huub Stevens moet weg bij Stuttgart'

Geplaatst opdonderdag 5 maart 2015 - 10:21

Huub Stevens is na vrijdag hoogstwaarschijnlijk niet langer de trainer van VfB Stuttgart.

Volgens de Duitse krant Bild wordt het roer na de wedstrijd tegen Hertha BSC overgenomen door trainer Alexander Zorniger. Hertha BSC is de club die onlangs nog collega-Limburger Jos Luhukay ontsloeg.

Einde Stevens
Hoogstwaarschijnlijk vrijdag of uiterlijk aan het einde van het seizoen zou Stevens plaats moeten maken voor zijn opvolger.

Crisismanager
Stevens werd zo'n 3 maanden als crisismanager aangesteld bij VfB Stuttgart, dat laatste staat in de Bundesliga. Stevens volgde toen Armin Veh op, die op zijn beurt vertrok wegens tegenvallende resultaten. Nu ziet het er naar uit dat de Sittardse trainer zelf alweer het veld moet ruimen.

Geschiedenis
De man die het van Stevens moet overnemen heeft al een geschiedenis bij de Duitse club. Zorniger was in 2009 assistent-trainer van Stuttgart.

L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Huub Stevens haalt uit naar zijn spelers
Technisch manager spreekt steun uit voor Huub Stevens
Opnieuw een nederlaag voor Stevens
Stevens krijgt weer rugdekking bij Stuttgart
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen