Overslaan en naar de inhoud gaan

'Huub Stevens moet weg bij Stuttgart'

Geplaatst opdonderdag 5 maart 2015 - 10:21

Huub Stevens is na vrijdag hoogstwaarschijnlijk niet langer de trainer van VfB Stuttgart.

Volgens de Duitse krant Bild wordt het roer na de wedstrijd tegen Hertha BSC overgenomen door trainer Alexander Zorniger. Hertha BSC is de club die onlangs nog collega-Limburger Jos Luhukay ontsloeg.

Einde Stevens
Hoogstwaarschijnlijk vrijdag of uiterlijk aan het einde van het seizoen zou Stevens plaats moeten maken voor zijn opvolger.

Crisismanager
Stevens werd zo'n 3 maanden als crisismanager aangesteld bij VfB Stuttgart, dat laatste staat in de Bundesliga. Stevens volgde toen Armin Veh op, die op zijn beurt vertrok wegens tegenvallende resultaten. Nu ziet het er naar uit dat de Sittardse trainer zelf alweer het veld moet ruimen.

Geschiedenis
De man die het van Stevens moet overnemen heeft al een geschiedenis bij de Duitse club. Zorniger was in 2009 assistent-trainer van Stuttgart.

L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Huub Stevens haalt uit naar zijn spelers
Technisch manager spreekt steun uit voor Huub Stevens
Opnieuw een nederlaag voor Stevens
Stevens krijgt weer rugdekking bij Stuttgart
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen