Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stevens maakt succesvolle rentree bij VfB Stuttgart

Geplaatst opvrijdag 28 november 2014 - 22:51

Huub Stevens uit Sittard heeft een succesvolle rentree gemaakt op de bank bij VfB Stuttgart.

De 60-jarige trainer leidde de hekkensluiter van de Bundesliga vrijdag naar een overwinning op SC Freiburg: 1-4. Daardoor deed Stuttgart de laatste plaats over aan Werder Bremen en klom het naar de zestiende plek.

Terug in Stuttgart
Stevens keerde deze week terug in Stuttgart als opvolger van de opgestapte Armin Veh. Afgelopen zomer waren de rollen juist omgedraaid. Toen keerde Veh terug bij Stuttgart nadat Stevens de Duitse club had behoed voor degradatie, maar vervolgens niet verder wilde.

Dikke zege
Martin Harnik zette Stuttgart vrijdag op voorsprong, maar Freiburg kwam langszij via Vladimir Darida. In de tweede helft liep de ploeg van Stevens uit naar een dikke zege, door treffers van Carlos Gruezo, Timo Werner en opnieuw Harnik.

Lees ook: Huub Stevens keert terug bij VfB Stuttgart.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Huub Stevens haalt uit naar zijn spelers
Opnieuw een nederlaag voor Stevens
Huub Stevens hard onderuit tegen Huntelaar en co
Bundesliga: Stevens remiseert, Verhaegh wint
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen