Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stevens keert tijdelijk terug bij Schalke 04

Geplaatst opdonderdag 14 maart 2019 - 18:59

Huub Stevens gaat als interim-trainer aan de slag bij Schalke 04.

Dat meldt de Bundesliga-club uit Gelsenkirchen via de officiële kanalen.

Terugkeer
De Duitsers hebben coach Domenico Tedesco de laan uitgestuurd na de afgang tegen Manchester City in de Champions League. De Sittardenaar zit daarom komende zaterdag op de bank als Schalke het opneemt tegen RB Leipzig. De 65-jarige Stevens, door de Schalke-supporters verkozen tot hun Trainer van de Eeuw, begint daarmee aan zijn derde termijn als coach van de Köningsblauen.

Rails
De naam van de Sittardenaar zong al een tijdje bij de club die op een teleurstellende veertiende plek staat. Stevens moet de dolende Duitse ploeg weer op de rails krijgen. Het is de bedoeling hij samen met Mike Büskens de ploeg op sleeptouw gaat nemen.

Lees ook: Bild: Stevens in beeld als redder Schalke

Raad van Toezicht
Stevens is overigens al werkzaam bij Schalke. Hij maakt deel uit van de Raad van Toezicht. Als trainer won de Limburger bij Schalke de UEFA Cup en twee keer de Duitse beker.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen