Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Huub Stevens keert tijdelijk terug bij Schalke 04

Geplaatst opdonderdag 14 maart 2019 - 18:59

Huub Stevens gaat als interim-trainer aan de slag bij Schalke 04.

Dat meldt de Bundesliga-club uit Gelsenkirchen via de officiële kanalen.

Terugkeer
De Duitsers hebben coach Domenico Tedesco de laan uitgestuurd na de afgang tegen Manchester City in de Champions League. De Sittardenaar zit daarom komende zaterdag op de bank als Schalke het opneemt tegen RB Leipzig. De 65-jarige Stevens, door de Schalke-supporters verkozen tot hun Trainer van de Eeuw, begint daarmee aan zijn derde termijn als coach van de Köningsblauen.

Rails
De naam van de Sittardenaar zong al een tijdje bij de club die op een teleurstellende veertiende plek staat. Stevens moet de dolende Duitse ploeg weer op de rails krijgen. Het is de bedoeling hij samen met Mike Büskens de ploeg op sleeptouw gaat nemen.

Lees ook: Bild: Stevens in beeld als redder Schalke

Raad van Toezicht
Stevens is overigens al werkzaam bij Schalke. Hij maakt deel uit van de Raad van Toezicht. Als trainer won de Limburger bij Schalke de UEFA Cup en twee keer de Duitse beker.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen