Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stevens haalt uit naar zijn spelers

Geplaatst opzondag 7 december 2014 - 11:28

Trainer Huub Stevens van VfB Stuttgart heeft na de ruime thuisnederlaag tegen Schalke 04 (0-4) hard uitgehaald naar zijn spelers.

Volgens de coach uit Sittard leken niet alle spelers door te hebben in welke situatie de club verkeert. "Misschien heeft de 4-1-zege van vorige week niet goed doorgewerkt in het onderbewustzijn. Sommige spelers moeten blijkbaar nog een knop omzetten", zei de 61-jarige coach zaterdag.

Moeilijker dan vorig jaar
Voor Stuttgart was de nederlaag van zaterdag al de achtste van het seizoen. De ploeg staat daardoor weer laatste in de Bundesliga. "Ik heb al eerder gezegd dat het dit seizoen moeilijker zal worden om erin te blijven dan vorig jaar. Hopelijk is dit slechts een momentopname, want ik had niet het gevoel dat iedereen er vol voor ging", baalde Stevens. "We moeten de koppies weer omhoog zien te krijgen."

Lees ook: Huub Stevens hard onderuit tegen Huntelaar en co.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Opnieuw een nederlaag voor Stevens
Huub Stevens hard onderuit tegen Huntelaar en co
Huub Stevens maakt succesvolle rentree bij VfB Stuttgart
Huub Stevens gaat Schalke 04 adviseren
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen