Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stevens haalt uit naar zijn spelers

Geplaatst opzondag 7 december 2014 - 11:28

Trainer Huub Stevens van VfB Stuttgart heeft na de ruime thuisnederlaag tegen Schalke 04 (0-4) hard uitgehaald naar zijn spelers.

Volgens de coach uit Sittard leken niet alle spelers door te hebben in welke situatie de club verkeert. "Misschien heeft de 4-1-zege van vorige week niet goed doorgewerkt in het onderbewustzijn. Sommige spelers moeten blijkbaar nog een knop omzetten", zei de 61-jarige coach zaterdag.

Moeilijker dan vorig jaar
Voor Stuttgart was de nederlaag van zaterdag al de achtste van het seizoen. De ploeg staat daardoor weer laatste in de Bundesliga. "Ik heb al eerder gezegd dat het dit seizoen moeilijker zal worden om erin te blijven dan vorig jaar. Hopelijk is dit slechts een momentopname, want ik had niet het gevoel dat iedereen er vol voor ging", baalde Stevens. "We moeten de koppies weer omhoog zien te krijgen."

Lees ook: Huub Stevens hard onderuit tegen Huntelaar en co.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Opnieuw een nederlaag voor Stevens
Huub Stevens hard onderuit tegen Huntelaar en co
Huub Stevens maakt succesvolle rentree bij VfB Stuttgart
'Huub Stevens moet weg bij Stuttgart'
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen