Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stevens haalt uit naar zijn spelers

Geplaatst opzondag 7 december 2014 - 11:28

Trainer Huub Stevens van VfB Stuttgart heeft na de ruime thuisnederlaag tegen Schalke 04 (0-4) hard uitgehaald naar zijn spelers.

Volgens de coach uit Sittard leken niet alle spelers door te hebben in welke situatie de club verkeert. "Misschien heeft de 4-1-zege van vorige week niet goed doorgewerkt in het onderbewustzijn. Sommige spelers moeten blijkbaar nog een knop omzetten", zei de 61-jarige coach zaterdag.

Moeilijker dan vorig jaar
Voor Stuttgart was de nederlaag van zaterdag al de achtste van het seizoen. De ploeg staat daardoor weer laatste in de Bundesliga. "Ik heb al eerder gezegd dat het dit seizoen moeilijker zal worden om erin te blijven dan vorig jaar. Hopelijk is dit slechts een momentopname, want ik had niet het gevoel dat iedereen er vol voor ging", baalde Stevens. "We moeten de koppies weer omhoog zien te krijgen."

Lees ook: Huub Stevens hard onderuit tegen Huntelaar en co.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Opnieuw een nederlaag voor Stevens
Huub Stevens hard onderuit tegen Huntelaar en co
Huub Stevens maakt succesvolle rentree bij VfB Stuttgart
Huub Stevens gaat Schalke 04 adviseren
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen