Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stevens aan beterende hand: 'Heb afstand genomen'

Geplaatst opdinsdag 29 maart 2016 - 17:12

Huub Stevens is positief over zijn gezondheid.

De voetbaltrainer moest in februari vanwege ernstige hartklachten stoppen als trainer bij het Duitse 1899 Hoffenheim. Nu, anderhalve maand na zijn gedwongen vertrek, gaat het een stuk beter met Stevens.

Medicijnen
"Ik hoef niet geopereerd te worden, voorlopig althans", vertelt de 62-jarige Sittardenaar aan Bild. "Ik neem nu medicijnen en vermijd stress, zodat de situatie niet omslaat."

Risico
Dat Stevens aan de beterende hand is, betekent niet dat hij een terugkeer als voetbaltrainer overweegt. "Nee, definitief niet. Het risico zou te groot zijn."

Opvolger
Na zijn vertrek werd Stevens opgevolgd door Julian Nagelsmann, de jongste hoofdcoach die de Bundesliga ooit zag. "Hij is goed verder gegaan op de ingeslagen weg. Hij brengt veel elan en wordt gesteund door iedereen binnen de club", looft de harter Hund zijn opvolger. "Dat merken de spelers ook. Hij past goed bij deze ploeg. Ik juich bij elke overwinning voor Hoffenheim."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen