Video: Maurice Graef ziet wereldgoal jammerlijk mislukken

Voormalig goalgetter Maurice Graef is het scoren ietwat verleerd. Dat werd afgelopen weekend pijnlijk duidelijk toen hij voor een omhaal ging.

Stevens en Schalke in veilige haven door gelijkspel

Huub Stevens is erin geslaagd Schalke 04 in de Bundesliga te houden. De Königsblauen zijn door een 0-0 gelijkspel tegen FC Augsburg officieel 'veilig'.

Stevens gelooft niet in Korotaev: 'Dat kan toch niet'

Trainer en Roda JC-icoon Huub Stevens (65) ziet geen toekomst in investeerder Aleksei Korotaev, die al jaren zegt dat hij de club uit Kerkrade uit de financiële zorgen wil helpen.

Huub Stevens wint beladen Kohlenpott-derby met Schalke 04

Huub Stevens heeft zaterdagmiddag met Schalke 04 de beladen Kohlenpott-derby van streekgenoot Borussia Dortmund gewonnen.

Huub Stevens vaag over problemen Schalke 04

Trainer Huub Stevens van Schalke 04 heeft voor de derby tegen Borussia Dortmund zijn zorgen geuit over de problemen in de selectie.

'Relegationskracher' tussen Limburgse coaches in de maak?

In het begin van het seizoen was er geen Limburgse trainer in de 1. en 2. Bundesliga te bekennen, maar inmiddels hebben twee oefenmeesters het er voor het zeggen. En ze kunnen elkaar nog treffen ook.

Schalke definitief laatste trainersklus voor Stevens

Huub Stevens zal nog zes wedstrijden op het veld staan als trainer van Schalke’04.

Huub Stevens koelt frustraties op journalist na nederlaag

Schalke 04-trainer Huub Stevens heeft zich na de bittere nederlaag tegen Eintracht Frankfurt, dat diep in de blessuretijd de winnende treffer maakte (1-2), flink laten gaan.

Boze Stevens laat verslaggever in de kou staan

Het zat trainer Huub Stevens duidelijk niet lekker dat zijn Schalke 04 woensdagavond werd uitgeschakeld in het Duitse bekertoernooi. Na afloop werd hij geïnterviewd door televisiezender WDR, maar een handje voor de verslaggever zat er niet in.

Mijlpaal voor Huub Stevens: 100ste zege met Schalke 04

Huub Stevens heeft zondagmiddag een mijlpaal bereikt. De Sittardenaar boekte zijn 100ste zege als coach van Schalke 04 in de Bundesliga.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten