Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Huub Stapel speelt hoofdrol in Pinkpop-theaterstuk

Geplaatst opwoensdag 7 december 2016 - 19:30

Acteur Huub Stapel is gestrikt voor de hoofdrol van de theatervoorstelling over Pinkpop.

Stapel (62) speelt in de muzikale voorstelling een man die langzaam zijn geheugen kwijtraakt. Zijn jeugdliefde (Henriëtte Tol) zoekt hem nog één keer op.

Kers op de taart
Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van het
Pinkpopfestival. Voor Huub Stapel is de rol in het liefdesverhaal de 'kers op de taart'. "Ik kijk nu al reikhalzend uit naar februari van volgend jaar als we gaan samenwerken. Een cast waar ik graag mee aan de slag ga."

Ontmoeting met Jan Smeets
Stapel verheugt zich op het weerzien. Hij heeft de afgelopen dagen contact gehad met festivaldirecteur Jan Smeets. De baas van Pinkpop is blij dat de acteur de rol geaccepteerd heeft. Eerder werd al bekend dat Henriëtte Tol, Paul Hoes, Suzan Seegers en Michel Sluysmans in het theaterstuk te zien zijn. Rowwen Hèze verzorgt met nieuwe liedjes de livemuziek bij de voorstelling, waarvan de tekst geschreven is door Frans Pollux in samenwerking met Wiel Beijer, journalist van deze krant.

De voorstelling - met Servé Hermans, artistiek leider van Toneelgroep Maastricht, als regisseur - gaat 8 april volgend jaar in theater De Maaspoort in Venlo in première. Daarna volgt tot en met 24 juni een landelijke tournee.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen