Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stapel in nieuw seizoen Flikken Rotterdam

Geplaatst opdonderdag 16 juni 2016 - 18:34

Er komt een tweede seizoen van Flikken Rotterdam. Opnieuw zal Huub Stapel de rol van officier van justitie Hein Berg vertolken.

Ook de andere acteurs uit het eerste seizoen - Cees Geel, Maryam Hassouni, Mark van Eeuwen en Maartje van de Wetering - zullen terugkeren in de nieuwe reeks. Dat heeft omroep AVROTROS donderdagmiddag bekendgemaakt.

Populair
De kleine broer van Flikken Maastricht trok afgelopen seizoen bijna twee miljoen kijkers per aflevering. De helft keek live tijdens de uitzending op televisie, een derde van de kijkers bekeek Flikken
Rotterdam via uitgesteld kijken. Ook online was de serie populair, gemiddeld keken 71.000 mensen via een tablet, laptop, pc of telefoon.

Lees ook: Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers.

De fans van de Rotterdamse politieserie moeten nog wel even geduld hebben. Het tweede seizoen zal namelijk pas in september 2017 worden uitgezonden.

Maastricht
Ook Flikken Maastricht werkt aan een nieuw seizoen. Vorige maand gingen de opnames van seizoen elf van start. In het najaar van 2016 zullen die uitzendingen te zien zijn. AVROTROS maakte in december 2014 al bekend dat de populaire serie ook nog een twaalfde seizoen krijgt. Of er daarna meer seizoenen komen, is nog niet duidelijk.

Lees ook: Ongelukje Angela Schijf bij opnames Flikken Maastricht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers
Maastricht vs. Rotterdam; 'voorlopig 1-0 voor Maastricht'
Huub Stapel: 'Flikken Rotterdam wordt ongekend succes'
1,7 miljoen kijkers voor Huub Stapel en Flikken Rotterdam
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen