Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stapel in nieuw seizoen Flikken Rotterdam

Geplaatst opdonderdag 16 juni 2016 - 18:34

Er komt een tweede seizoen van Flikken Rotterdam. Opnieuw zal Huub Stapel de rol van officier van justitie Hein Berg vertolken.

Ook de andere acteurs uit het eerste seizoen - Cees Geel, Maryam Hassouni, Mark van Eeuwen en Maartje van de Wetering - zullen terugkeren in de nieuwe reeks. Dat heeft omroep AVROTROS donderdagmiddag bekendgemaakt.

Populair
De kleine broer van Flikken Maastricht trok afgelopen seizoen bijna twee miljoen kijkers per aflevering. De helft keek live tijdens de uitzending op televisie, een derde van de kijkers bekeek Flikken
Rotterdam via uitgesteld kijken. Ook online was de serie populair, gemiddeld keken 71.000 mensen via een tablet, laptop, pc of telefoon.

Lees ook: Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers.

De fans van de Rotterdamse politieserie moeten nog wel even geduld hebben. Het tweede seizoen zal namelijk pas in september 2017 worden uitgezonden.

Maastricht
Ook Flikken Maastricht werkt aan een nieuw seizoen. Vorige maand gingen de opnames van seizoen elf van start. In het najaar van 2016 zullen die uitzendingen te zien zijn. AVROTROS maakte in december 2014 al bekend dat de populaire serie ook nog een twaalfde seizoen krijgt. Of er daarna meer seizoenen komen, is nog niet duidelijk.

Lees ook: Ongelukje Angela Schijf bij opnames Flikken Maastricht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers
Maastricht vs. Rotterdam; 'voorlopig 1-0 voor Maastricht'
Huub Stapel: 'Flikken Rotterdam wordt ongekend succes'
1,7 miljoen kijkers voor Huub Stapel en Flikken Rotterdam
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen