Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stapel in nieuw seizoen Flikken Rotterdam

Geplaatst opdonderdag 16 juni 2016 - 18:34

Er komt een tweede seizoen van Flikken Rotterdam. Opnieuw zal Huub Stapel de rol van officier van justitie Hein Berg vertolken.

Ook de andere acteurs uit het eerste seizoen - Cees Geel, Maryam Hassouni, Mark van Eeuwen en Maartje van de Wetering - zullen terugkeren in de nieuwe reeks. Dat heeft omroep AVROTROS donderdagmiddag bekendgemaakt.

Populair
De kleine broer van Flikken Maastricht trok afgelopen seizoen bijna twee miljoen kijkers per aflevering. De helft keek live tijdens de uitzending op televisie, een derde van de kijkers bekeek Flikken
Rotterdam via uitgesteld kijken. Ook online was de serie populair, gemiddeld keken 71.000 mensen via een tablet, laptop, pc of telefoon.

Lees ook: Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers.

De fans van de Rotterdamse politieserie moeten nog wel even geduld hebben. Het tweede seizoen zal namelijk pas in september 2017 worden uitgezonden.

Maastricht
Ook Flikken Maastricht werkt aan een nieuw seizoen. Vorige maand gingen de opnames van seizoen elf van start. In het najaar van 2016 zullen die uitzendingen te zien zijn. AVROTROS maakte in december 2014 al bekend dat de populaire serie ook nog een twaalfde seizoen krijgt. Of er daarna meer seizoenen komen, is nog niet duidelijk.

Lees ook: Ongelukje Angela Schijf bij opnames Flikken Maastricht.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers
Maastricht vs. Rotterdam; 'voorlopig 1-0 voor Maastricht'
Huub Stapel: 'Flikken Rotterdam wordt ongekend succes'
1,7 miljoen kijkers voor Huub Stapel en Flikken Rotterdam
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen