Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stapel met onemanshow over huwelijk de theaters in

Geplaatst opdonderdag 31 oktober 2019 - 20:07

De Tegelse acteur Huub Stapel gaat dit seizoen weer met een solovoorstelling de theaterzalen in.

Stapel is bezig met de try-outs van zijn nieuwe voorstelling Het Huwelijk.

Onemanshow
Donderdag speelt Stapel de onemanshow in een uitverkocht Theater Heerlen. De bekende acteur speelde eerder de zeer succesvolle solovoorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus.

Ervaringsdeskundige
In Het Huwelijk filosofeert, confereert, dicht en speelt Stapel als ervaringsdeskundige rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de gemakken en ongemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval: de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk.

Grappig
Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

In december zijn er nog twee try-outs in Roermond. In februari is de voorstelling te zien in Maastricht en in maart in Venlo en Sittard.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen