Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stapel met krukken bij eerste repetitie

Geplaatst opmaandag 6 maart 2017 - 20:09

De repetities voor de theatervoorstelling over Pinkpop zijn begonnen. Hoofdrolspeler Huub Stapel liep maandag met krukken tijdens de eerste proefuitvoering in de Bordenhal in Maastricht.

Tijdens de voorstellingen zal hij echter in een rolstoel zitten.

Script
Eind vorig jaar scheurde de Tegelse acteur een pees in zijn bovenbeen. In eerste instantie werd verwacht dat hij op tijd hersteld zou zijn, maar dat bleek niet het geval. Ondanks zijn blessure staat hij wel gewoon op de planken bij het theaterstuk over het Landgraafse festival. Alleen dan in een rolstoel. Toneelgroep Maastricht heeft het script daarop aangepast.

Lees ook: Huub Stapel speelt hoofdrol noodgedwongen in rolstoel

Foto: Jean-Pierre Geussens

Het is overigens niet de eerste keer dat Stapel in een rolstoel een hoofdrol zal vervullen. Hij speelde eerder een lamme rijkaard in Intouchables.

Liefdesverhaal
Pinkpop is een hartverscheurend liefdesverhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van het gelijknamige popfestival. Rowwen Hèze schrijft speciaal voor de voorstelling nieuwe muziek, die ook live op het podium zal worden gespeeld.

De voorstelling gaat 8 april in theater De Maaspoort in Venlo in première. Daarna volgt tot en met 24 juni een landelijke tournee.

Lees ook: Herstel Huub Stapel kan nog wel een jaar duren

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Huub Stapel speelt hoofdrol noodgedwongen in rolstoel
pinkpop avond
Rowwen Hèze in voorstelling over Pinkpop
Huub Stapel speelt hoofdrol in Pinkpop-theaterstuk
Mengtafel kapot: Pinkpop in theater net als festival
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen