Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Huub Stapel met krukken bij eerste repetitie

Geplaatst opmaandag 6 maart 2017 - 20:09

De repetities voor de theatervoorstelling over Pinkpop zijn begonnen. Hoofdrolspeler Huub Stapel liep maandag met krukken tijdens de eerste proefuitvoering in de Bordenhal in Maastricht.

Tijdens de voorstellingen zal hij echter in een rolstoel zitten.

Script
Eind vorig jaar scheurde de Tegelse acteur een pees in zijn bovenbeen. In eerste instantie werd verwacht dat hij op tijd hersteld zou zijn, maar dat bleek niet het geval. Ondanks zijn blessure staat hij wel gewoon op de planken bij het theaterstuk over het Landgraafse festival. Alleen dan in een rolstoel. Toneelgroep Maastricht heeft het script daarop aangepast.

Lees ook: Huub Stapel speelt hoofdrol noodgedwongen in rolstoel

Foto: Jean-Pierre Geussens

Het is overigens niet de eerste keer dat Stapel in een rolstoel een hoofdrol zal vervullen. Hij speelde eerder een lamme rijkaard in Intouchables.

Liefdesverhaal
Pinkpop is een hartverscheurend liefdesverhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van het gelijknamige popfestival. Rowwen Hèze schrijft speciaal voor de voorstelling nieuwe muziek, die ook live op het podium zal worden gespeeld.

De voorstelling gaat 8 april in theater De Maaspoort in Venlo in première. Daarna volgt tot en met 24 juni een landelijke tournee.

Lees ook: Herstel Huub Stapel kan nog wel een jaar duren

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Huub Stapel speelt hoofdrol noodgedwongen in rolstoel
pinkpop avond
Rowwen Hèze in voorstelling over Pinkpop
Huub Stapel speelt hoofdrol in Pinkpop-theaterstuk
Mengtafel kapot: Pinkpop in theater net als festival
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen