Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stapel maakt documentaire over Napoleon

Geplaatst opmaandag 10 december 2018 - 16:44

Huub Stapel maakt voor Omroep Max een documentaire over keizer Napoleon Bonaparte.

De acteur uit Tegelen is met Napoleon in Holland vanaf 4 januari 2019 wekelijks te zien op NPO 2. Dat maakt Omroep Max in een persbericht bekend.

Napoleon in ons land
Stapel gaat in de documentaire op zoek naar verhalen over de tijd van Napoleon Bonaparte in Nederland. Zo bezoekt hij plaatsen waar de alom bekende keizer is geweest. "Via ooggetuiggenverslagen, brieven en documenten uit de negentiende eeuw komen we meer te weten over Napoleon", zegt Omroep Max.

Moordcomplot
Stapel stuit in de vierdelige serie onder andere op een complot om de keizer in ons land te vermoorden. Ook gaat hij in gesprek met deskundigen Maarten van Rossen en Beatrice de Graaf.

Stapel is als acteur al meerdere keren in de huid van Napoleon gekropen voor de toneelstukken Napoleon op Sint Helena en Napoleon, adieu.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen