Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stapel: 'Ik heb meer met vrouwen dan met mannen'

Geplaatst opdonderdag 5 oktober 2017 - 13:44

Huub Stapel heeft naar eigen zeggen meer met vrouwen dan met mannen. Ook in zijn vriendenkring.

"Sterker nog, van de twee vrienden die ik had heeft er één me opgelicht voor 2,5 ton en de ander trouwde met iemand waar ik helemaal niks mee had, dus ja...", zegt de Tegelse acteur in een openhartig interview met Playboy.

Cut the crap
Het is dan ook geen verrassing dat Stapel overwegend vrouwen in zijn vriendenkring heeft. "Het klassiek mannelijk perspectief is toch een beetje van de langste, de grootste en de dikste. Daar krijg ik onderhand het zuur van. Met vrouwen heb je dat niet, die maken daar korte metten mee", zegt hij. "They cut the crap, dat is prettig."

Radde praatjes
Dat hij door een goede vriend werd opgelicht, was alleen maar een bevestiging voor de acteur. Hij weet nog precies hoe dat ging. "Dat ging heel slinks en sluipend, over een periode van vijftien jaar", blikt hij terug in het mannenblad. "Dan gaat de hele moppentrommel open, hè? Ik heb een pandje hier, een dingetje daar. Als acteur kan je er nog wat van leren, zo overtuigend als het gebeurt. Ik ging er met boter en suiker in. Een ultieme oplichter", zegt de 62-jarige Stapel. "Radde praatjes, om dat woord nog maar eens van stal te halen."

Beste vriendin
Actrice Johanna ter Steege is de beste vriendin van Stapel. Er was nooit sprake van liefde, zo zegt hij. Dat was bij een andere vriendin, Renée Soutendijk wel het geval. "Toen ik eens met haar op het toneel stond, ben ik door die intensiteit wel een dag of tien op haar verliefd geweest. Maar dat waaide weg."

Lees ook: Chantal verklaart Huub de liefde: 'Ich hald van dich'

Vrijgezel
Stapel is nog een keer verliefd geweest op een andere vrouw. En dat heeft hij opgebiecht aan zijn toenmalige vrouw. "Toen is Resie meteen weggegaan, ook omdat ik een tijd lang geen keuze kon maken", zegt hij eerlijk. In 2013 maakt de acteur bekend dat hij ging scheiden na een huwelijk van bijna veertig jaar. Sindsdien gaat hij als vrijgezel door het leven.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen