Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stapel helpt Frans Theunisz bij nieuwe carnavalshit

Geplaatst opdonderdag 12 december 2019 - 16:30

De Maastrichtse volkszanger Frans Theunisz is druk in de weer met een nieuw carnavalsnummer. Bij zijn nieuwe liedje wordt hij geholpen door acteur Huub Stapel.

De vocalen van de Tegelse acteur zijn woensdag opgenomen in Theater de Oranjerie in Roermond.

Vastelaovend
Theunisz had Stapel gevraagd of hij mee wilde werken aan zijn nieuwe carnavalsplaat, die heel toepasselijk Vastelaovend gaat heten. De acteur die op dit moment met zijn soloshow Het Huwelijk door het land trekt, had daar wel oren naar.

Bombastisch geheel
De Maastrichtse volkszanger laat aan RTV Maastricht weten dat het een heel ander nummer wordt dan wat men tot dusver van hem gewend is. "Het wordt een bombastisch geheel met veel blazers, strijkers en drums", zegt hij.

De verwachting is dat het nummer in januari uit wordt gebracht.

Sjeng aon de Geng
De Maastrichtenaar heeft in de loop der jaren een omvangrijk oeuvre opgebouwd. Zijn bekendste nummer is Sjeng aon de Geng. Deze evergreen is de succesvolste Limburgstalige hit ooit in de Mega Top 50

Lees ook: Sjeng aon de Geng succesvolste dialectnummer aller tijden

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen