Overslaan en naar de inhoud gaan

Huub Stapel: 'Flikken Rotterdam wordt ongekend succes'

Geplaatst opdinsdag 29 december 2015 - 20:46

Hij heeft pas drie afleveringen gezien, maar Huub Stapel weet het zeker: Flikken Rotterdam wordt een ongekend succes!

Dat zegt de acteur uit Tegelen in een interview met 1Limburg.

Spannend
Hij waarschuwt dat de kijkers niet moeten denken dat Flikken Rotterdam een remake is van Flikken Maastricht, maar een compleet andere serie. "Flikken Maastricht is bijzonder spannend. En goed. Kan ook niet anders met zo'n waanzinnige cast."

Uitgelekt
De cast van de nieuwe politieserie lekte vorig jaar 'per abuis' uit nadat de acteurs voor het iconische pand De Rotterdam op de foto werden gezet. Enkele nieuwsgierige toeschouwers namen wat foto's en zetten die op Twitter. Vanaf dat moment was er voor omroep AVROTROS geen ontkennen meer aan.

Bekendheid
Stapel: "Ik denk dat onze producent het gewoon
klook (Tegels dialect voor 'slim') heeft gedaan. Allemaal bekende mensen op de foto zetten op een van de drukste plekken van Rotterdam. Zo hadden we natuurlijk in een mum van tijd bekendheid met onze serie. Ik weet het niet zeker hoor, de tv-producent en ik hebben er nooit over gesproken."

AVROTROS

De eerste uitzending van Flikken Rotterdam is op 8 januari, vanaf 20:30 uur op NPO 1.

Terugblik
Meer Huub Stapel? Woensdag lees je op 1Limburg het hele interview waarin de acteur terugblikt op het afgelopen jaar. Eerder deze week gingen model Jackie Hendrix, wielrenner Wout Poels en SP-leider Ron Meyer hem al voor.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

'Ik heb één probleem, ik kan geen nee zeggen'
1,7 miljoen kijkers voor Huub Stapel en Flikken Rotterdam
Flikken Rotterdam sluit seizoen af met 1,3 miljoen kijkers
Flikken Rotterdam
Huub Stapel in nieuw seizoen Flikken Rotterdam
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen