Overslaan en naar de inhoud gaan

Huta Galung schaart zich bij laatste vier in Rotterdam

Geplaatst opvrijdag 19 december 2014 - 17:59

Jesse Huta Galung is vrijdag doorgedrongen tot de halve finales van het NK tennis in Rotterdam.

De 29-jarige geboren Heelenaar was in zijn eerste partij in het Topsportcentrum veel te sterk voor Jasper Smit. Huta Galung raffelde de ongelijke strijd in 55 minuten af: 6-0 7-5.

Makkie
Huta Galung hoefde tegen Smit niet eens vol gas te geven. De nummer 194 van de wereld had aan vier breakpoints, waarvan hij er drie verzilverde, genoeg om de eerste set binnen te halen. Huta Galung nam in het tweede bedrijf ook snel een break voorsprong, maar leverde die op 5-4 onverwacht in. Smit kon daarna niet meer voor een stunt zorgen; Huta Galung won twee games op rij en daarmee de partij.

Nederlands onderonsje
Huta Galung speelt in de halve finale tegen Thiemo de Bakker, die zich donderdag al eenvoudig ontdeed van Matwé Middelkoop: 6-1 6-1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Goffin te sterk voor Huta Galung
Huta Galung kan titel niet prolongeren
Jesse Huta Galung in kwalificatietoernooi Australian Open
Huta Galung overleeft 1e ronde ABN Amro niet
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen