Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Huta Galung overleeft 1e ronde ABN Amro niet

Geplaatst opwoensdag 11 februari 2015 - 22:21

Jesse Huta Galung heeft de eerste ronde van het ABN Amro-tennistoernooi in Rotterdam niet overleefd.

De man uit Heel ging in drie sets onderuit tegen de als vierde geplaatste Zwitser Stan Wawrinka. Die won de partij met 6-3, 3-6 en 6-3.

Teruggevochten
Huta Galung moest de eerste set afstaan aan Wawrinka. Maar de nummer 248 van de wereld vocht zich daarna knap terug. In de tweede game van de tweede set brak hij door de service van Wawrinka en in de vierde game deed hij dat opnieuw.

Huta Galung werd daarna ook een keer gebroken, maar hield de schade met goed spel beperkt en won de set met 6-3.

Ace
In de beslissende doorgang moest Huta Galung op 1-2 zijn servicegame inleveren. Bij 2-4 kreeg hij nog wel een aantal breakpunten, maar hij benutte deze niet. Het kostte Wawrinka daarna wat moeite om de partij af te maken, maar hij verzilverde zijn zesde wedstrijdpunt met een ace.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Huta Galung treft Wawrinka in eerste ronde in Rotterdam
Huta Galung enige Nederlander op ABN Amro-toernooi
Goffin te sterk voor Huta Galung
Huta Galung kan titel niet prolongeren
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen