Overslaan en naar de inhoud gaan

Hunted-jagers pakken per ongeluk voortvluchtige man Venlo op

Geplaatst opdinsdag 23 november 2021 - 16:38

Dankzij de jagers van het NPO 3-programma Hunted is een door de politie gezochte man eerder dit jaar in Venlo aangehouden.

Het programma eindigde maandagavond in een bizarre plotwending.

Vluchten
Venlonaren Bijan Bahmanpoor en Shiva Peters doen mee aan het programma en moeten op de vlucht slaan om uit handen te blijven van de hunters oftewel een team van specialisten.

Pinnen
Het duo parkeert de auto in de Vinckenhofstraat. Bijan stapt uit om te gaan pinnen en Shiva blijft achter het stuur zitten. Op de achtergrond zijn op dat moment al politiesirenes te horen. Ze worden in de gaten gehouden, maar agenten grijpen niet in.

De verkeerde 'Shiva'
Vlak daarna komen de jagers aangereden en besluiten ze naar een man toe te gaan die staat te bellen in het Burgemeester Bergerpark. De hunters rennen achter hem aan en houden de man staande, omdat ze denken dat dat Shiva is. Maar niets blijkt minder waar te zijn. Volgens de jagers vertoont de man vreemd gedrag waarna er contact wordt gezocht met het hoofdkantoor van het programma. "Hij gedraagt zich onwijs verdacht. Zouden jullie even contact op kunnen nemen met de politie in Venlo?", aldus een van de jagers.

Burgernet
Via Instagram Stories delen programmamakers een Burgernet-melding waarin staat om uit te kijken naar een man die toevallig voldoet aan het signalement van de door de jagers staande gehouden man.

Burgernet Hunted
Foto: Instagram Hunted
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen