Cursus moet sekswerk bespreekbaar maken

Sekswerkers kunnen met hun problemen niet altijd terecht bij artsen, hulpverleners en maatschappelijk werkers. Dit komt door stigma's, vooroordelen en een tekort aan kennis over deze mensen. Ook weten sekswerkers hier niet waar ze terecht kunnen voor hulp.

Stress nagelbijten
Brunssum komt met stresstherapie voor schuldenaars

Mensen met problematische schulden in Brunssum, krijgen binnenkort hulp van de gemeente om de stress die ze hebben te verminderen.

Verdachte steekpartijen Maastricht opnieuw voor de rechter

De 37-jarige Osama I., die ervan wordt verdacht twee personen van het leven te hebben beroofd, staat vrijdag opnieuw voor de rechter.

Maastrichtse steekpartijen mogelijk gerelateerd

Justitie onderzoekt een mogelijk verband tussen twee steekpartijen in Maastricht. In beide gevallen was Syriër Osama I. (37) betrokken.

Verdachte dodelijke steekpartijen Maastricht voor de rechter

Dinsdagmiddag start de rechtszaak tegen de 37-jarige Osama I. De Syriër moet voor de rechter verschijnen, omdat hij wordt verdacht van twee dodelijke steekpartijen in Maastricht.

Politie handelde correct bij steekpartijen Maastricht

De politie heeft op de juiste manier gehandeld bij twee fatale steekpartijen in Maastricht op 14 december vorig jaar.

Minder meldingen voor Limburgse brandweer, bekijk de cijfers

Bij de Limburgse brandweer kwamen vorig jaar bijna 12.000 meldingen binnen. Dat zijn er 1200 minder dan in 2016, blijkt uit cijfers van het CBS.

Professionele hulp voor mishandelde ambulancebroeder

De ambulancemedewerker van de AmbulanceZorg Limburg-Noord, die zaterdag is mishandeld toen hij werd opgeroepen voor een verwarde man in Venlo, krijgt professionele hulp.

Aangifte na mishandeling ambulancebroeder

Een ambulancemedewerker van de AmbulanceZorg Limburg-Noord is zaterdag mishandeld toen hij werd opgeroepen voor een verwarde man in Venlo.

Geen vorst, toch winterregeling daklozen

Al wordt er geen vorst voorspeld, toch voert de GGD dit weekeinde de winterregeling voor daklozen in.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV