Overslaan en naar de inhoud gaan

Hulpdiensten redden vrouw uit benarde positie bij slager

Geplaatst opzaterdag 23 september 2017 - 14:59

De brandweer heeft zaterdagmiddag een oudere dame uit een wel hele benarde positie bij een slager in Melick moeten bevrijden.

De vrouw was met haar hand klem komen te zitten tussen het glas waar het vlees achter ligt en een verlaagde toonbank.

Ten val
Een oudere dame was bij de slager op de Markt in Melick rustig haar boodschappen aan het doen toen zij door een nog onbekende oorzaak ten val kwam. Haar hand viel precies tussen de glazen wand en de lage toonbank. De ambulance kwam ter plaatse om de vrouw te helpen, maar wist de hand niet los te krijgen. Uiteindelijk heeft de brandweer haar uit de benarde positie bevrijd. Ze werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen