Overslaan en naar de inhoud gaan

Hulpdiensten massaal opgetrommeld voor mogelijke lekkage

Geplaatst opvrijdag 8 november 2019 - 20:29

De hulpdiensten zijn vrijdagavond om 19:15 uur massaal uitgerukt vanwege een mogelijke lekkage van gevaarlijke stoffen op de A67 in Maasbree.

Met die lekkage hield de brandweer rekening vanwege een botsing tussen een vrachtwagen en een auto.

Olie
De massaal uitgerukte brandweer zag ter plaatse echter dat er geen sprake was van een lekkage. Wel ligt er olie op de rijbaan.

Afgesloten
Om het oliespoor op te ruimen en de voertuigen weg te slepen, is de A67 ter plaatse gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. "Mogelijk ontstaat daardoor een file", laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Oorzaak
Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets duidelijk. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen, meldt de woordvoerder.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen