Overslaan en naar de inhoud gaan

Hulpdiensten massaal opgetrommeld voor mogelijke lekkage

Geplaatst opvrijdag 8 november 2019 - 20:29

De hulpdiensten zijn vrijdagavond om 19:15 uur massaal uitgerukt vanwege een mogelijke lekkage van gevaarlijke stoffen op de A67 in Maasbree.

Met die lekkage hield de brandweer rekening vanwege een botsing tussen een vrachtwagen en een auto.

Olie
De massaal uitgerukte brandweer zag ter plaatse echter dat er geen sprake was van een lekkage. Wel ligt er olie op de rijbaan.

Afgesloten
Om het oliespoor op te ruimen en de voertuigen weg te slepen, is de A67 ter plaatse gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. "Mogelijk ontstaat daardoor een file", laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Oorzaak
Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets duidelijk. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen, meldt de woordvoerder.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen