Overslaan en naar de inhoud gaan

Hulpdiensten massaal opgetrommeld voor mogelijke lekkage

Geplaatst opvrijdag 8 november 2019 - 20:29

De hulpdiensten zijn vrijdagavond om 19:15 uur massaal uitgerukt vanwege een mogelijke lekkage van gevaarlijke stoffen op de A67 in Maasbree.

Met die lekkage hield de brandweer rekening vanwege een botsing tussen een vrachtwagen en een auto.

Olie
De massaal uitgerukte brandweer zag ter plaatse echter dat er geen sprake was van een lekkage. Wel ligt er olie op de rijbaan.

Afgesloten
Om het oliespoor op te ruimen en de voertuigen weg te slepen, is de A67 ter plaatse gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. "Mogelijk ontstaat daardoor een file", laat een woordvoerder van de brandweer weten.

Oorzaak
Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets duidelijk. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen, meldt de woordvoerder.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen