Overslaan en naar de inhoud gaan

Huldiging voor etappewinnaar Teunissen

Geplaatst opdonderdag 25 juli 2019 - 22:10

Mike Teunissen heeft niet alleen zijn eerste etappewinst in Tour de France te pakken, maar om die reden ook een huldiging.

De renner van Jumbo-Visma kwam tijdens de eerste etappe in Brussel als eerste over de finish.

Onwerkelijk
Een dag later won het team bovendien de ploegentijdrit. Vanwege zijn winst in de openingsrit droeg de renner uit Ysselsteyn twee dagen de gele trui. Daarmee wist de 26-jarige Teunissen voor het eerst in dertig jaar een Nederlandse gele trui te bemachtigen. "Onwerkelijk gewoon, een bizar scenario", reageerde hij na afloop.

Lees ook: Mike Teunissen zelf ook verrast door zege

Huldiging
De supportersclub van Mike Teunissen houdt vanwege die prestaties op woensdag 7 augustus een huldiging en receptie voor hun idool. Die wordt gehouden in clublokaal Roelanzia in Ysselsteyn.

Na de Tour zal Teunissen op vrijdag 2 augustus onder meer aan de start verschijnen van het criterium van Heerlen.

Lees ook: Mike Teunissen naar profronde Heerlen

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen