Overslaan en naar de inhoud gaan

Huldiging Roda JC live op L1TV

Geplaatst opzondag 31 mei 2015 - 17:34

De huldiging van Roda JC op de Markt in Kerkrade is live te zien op L1TV.

De uitzending begint rond 20:15 uur, direct na het Journaal. Het kan zijn dat het iets later wordt. Het hangt af van het vertrek van de spelersbus in Breda en het verloop van de terugreis.

Bordes
De spelers en de technische staf worden op het bordes van het stadhuis gehuldigd door o.a. burgemeester Jos Som. Ook gouverneur Theo Bovens zal aanwezig zijn. Voor de supporters wordt een groot vak op de Markt vrijgehouden.

Roda promoveert al na één seizoen weer naar de eredivisie, door een zege op NAC in Breda.

Extra bijlage krant
Limburgs Dagblad en Dagblad De Limburger verschijnen maandag in Zuid-Limburg met een speciale bijlage over de promotie van Roda JC. Abonnees in Noord- en Midden-Limburg kunnen deze bijlage bekijken in de digitale krant.

Lees ook: Roda JC terug naar de eredivisie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Drukte voor de wedstrijd Roda JC - Jong Ajax
Extra kassa vanwege drukte Roda-Jong Ajax
Roda wint met hangen en wurgen
Roda wint met hangen en wurgen van Jong Ajax
Eerste basisplaats voor Hycham Faik bij Roda
Roda JC - Jong PSV, 3 oktober 2014
Roda JC verspeelt dure punten tegen Jong PSV
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen