Te koop bord huis

Zuinige woningen in Limburg zelden te koop

Huizen die in Limburg te koop staan, hebben het minst vaak het zuinige energielabel A. Slechts 16 procent van de koopwoningen in deze provincie heeft dat label.

Te koop bord huis
Video: 'Huizenmarkt langzaamaan op toppunt'

De huizenmarkt is langzaam op een toppunt aan het komen. "Op een gegeven moment zullen de prijzen gaan dalen. Dus we adviseren kopers nu om niet te overbieden."

Drie Limburgers bij tien grootste Nederlandse huizenbezitters

Drie Limburgers behoren tot de tien grootste particuliere woningeigenaren van Nederland.

Maastricht wil honderden tijdelijke woningen bouwen

Het gemeentebestuur van Maastricht wil het tekort aan betaalbare woningen in de stad aanpakken. Daarom mogen er volgend jaar maximaal 500 tijdelijke woningen gebouwd worden.

Weert koploper qua nieuwe woningen

Weert, Horst aan de Maas en Venlo zijn de drie Limburgse gemeenten waar de afgelopen jaren de meeste nieuwe woningen zijn gebouwd.

Economen: 'Huizenprijzen in Limburg minst gestegen'

Heb je het afgelopen jaar in Limburg een huis gekocht? Dan heb je waarschijnlijk een goede deal gesloten. In onze provincie zouden de huizenprijzen in 2017 namelijk het minst zijn gestegen.

Gratis ijs voor koper woning in Ottersum

Het is een opmerkelijke actie: koop een woning in Ottersum én krijg daar een jaar lang gratis Heldro IJs - van de plaatselijke ijsbereider - bij.

'Snel je huis verkopen? Zorg voor een goede presentatie!'

Als je sneller je huis wilt verkopen, moet je op internet zorgen voor een goede presentatie. Dat zeggen Limburgse makelaars.

Limburgse huizenmarkt trekt flink aan

De Limburgse huizenmarkt is flink aangetrokken, en doet het zelfs beter dan de rest van Nederland. Zo blijkt uit cijfers van makelaarsvereniging NVM.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten