Te koop bord huis

Zuinige woningen in Limburg zelden te koop

Huizen die in Limburg te koop staan, hebben het minst vaak het zuinige energielabel A. Slechts 16 procent van de koopwoningen in deze provincie heeft dat label.

Te koop bord huis
Video: 'Huizenmarkt langzaamaan op toppunt'

De huizenmarkt is langzaam op een toppunt aan het komen. "Op een gegeven moment zullen de prijzen gaan dalen. Dus we adviseren kopers nu om niet te overbieden."

Drie Limburgers bij tien grootste Nederlandse huizenbezitters

Drie Limburgers behoren tot de tien grootste particuliere woningeigenaren van Nederland.

Maastricht wil honderden tijdelijke woningen bouwen

Het gemeentebestuur van Maastricht wil het tekort aan betaalbare woningen in de stad aanpakken. Daarom mogen er volgend jaar maximaal 500 tijdelijke woningen gebouwd worden.

Weert koploper qua nieuwe woningen

Weert, Horst aan de Maas en Venlo zijn de drie Limburgse gemeenten waar de afgelopen jaren de meeste nieuwe woningen zijn gebouwd.

Economen: 'Huizenprijzen in Limburg minst gestegen'

Heb je het afgelopen jaar in Limburg een huis gekocht? Dan heb je waarschijnlijk een goede deal gesloten. In onze provincie zouden de huizenprijzen in 2017 namelijk het minst zijn gestegen.

Gratis ijs voor koper woning in Ottersum

Het is een opmerkelijke actie: koop een woning in Ottersum én krijg daar een jaar lang gratis Heldro IJs - van de plaatselijke ijsbereider - bij.

'Snel je huis verkopen? Zorg voor een goede presentatie!'

Als je sneller je huis wilt verkopen, moet je op internet zorgen voor een goede presentatie. Dat zeggen Limburgse makelaars.

Limburgse huizenmarkt trekt flink aan

De Limburgse huizenmarkt is flink aangetrokken, en doet het zelfs beter dan de rest van Nederland. Zo blijkt uit cijfers van makelaarsvereniging NVM.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV