Overslaan en naar de inhoud gaan

Huisartsenpost in Venray 's nachts niet meer open

Geplaatst opwoensdag 22 februari 2017 - 16:40

Vanaf 3 april is de huisartsenpost in Venray alleen nog overdag open voor patiënten. 's Nachts worden mensen met acute zorgproblemen vanuit Venlo geholpen.

Huisartsencoörporatie Cohesie wil met dit besluit de spoedzorg in Noord-Limburg efficiënter gaan regelen.

Spoedhulp
Op dit moment kunnen mensen in de avond- en nachturen nog op twee locaties terecht: Venlo en Venray. Daar wil Cohesie verandering in brengen. Het aantal hulptelefoontjes naar de huisartsenpost in Venray is namelijk zeer beperkt, terwijl de werkdruk in Venlo 's nachts juist heel hoog is.

Behandeling van de actuele zorgvragen vanuit één locatie zorgt voor een betere bezetting in Venlo, en regiobreed voor een beter evenwicht.

's Nachts
De huisartsenpost in Venray blijft wel bestaan. Patiënten kunnen daar in de weekenden van 8:00 uur tot 23:00 uur een doordeweeks van 17:00 uur tot 23:00 uur gewoon terecht. Patiënten die 's nachts niet naar de huisartsenpost in Venlo kunnen komen, krijgen bezoek aan huis.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

stock huisarts huisartsenpost alt
Venray wil huisartsenpost 's nachts open houden
Huisarts Zorg
Huisartsen stemmen voor sluiting huisartsenpost Venray
Huisartsen slaan alarm: 'Bijna beveiligers nodig'
Hardnekkige computerstoring huisartsen deels voorbij
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen