Overslaan en naar de inhoud gaan

Huisarts weer gearresteerd voor seksueel misbruik

Geplaatst opdinsdag 28 januari 2020 - 6:25

Een huisarts uit Brunssum is opnieuw gearresteerd op verdenking van het seksueel misbruiken van patiënten.

Twee vrouwen hadden aangifte tegen hem gedaan, zo meldt De Limburger.

Seksueel misbruik
Het is niet voor het eerst dat hij wordt verdacht van seksueel misbruik. In augustus vorig jaar werd hij ook al eens opgepakt. Verder moest de arts in 2018 al eens voorkomen, omdat hij 'ongewenste seks' had met een patiënt. Hij werd in die zaak vrijgesproken door de rechter, maar justitie is in hoger beroep gegaan. Of de feiten waarover het gaat in de twee nieuwe aangiftes hebben plaatsgevonden vóór of ná de rechtszaak in 2018, wil het OM niet zeggen.

Lees ook: Huisarts opnieuw gearresteerd voor seksueel misbruik

Schorsing
Het Centraal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg heeft de arts zes maanden geschorst. Dit heeft volgens de krant betrekking op een incident uit 2017.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen