Overslaan en naar de inhoud gaan

Huis van Nicolaas in Weert sluit zondag de deuren

Geplaatst opzaterdag 27 november 2021 - 12:02

Het Huis van Nicolaas in Weert, het zelfbenoemde logeeradres van Sint en zijn Pieten in Nederland, is vanaf zondag niet meer toegankelijk voor publiek.

Dat heeft de organisatie zaterdag bekendgemaakt in een persbericht. Het besluit is een gevolg van de nieuwe coronamaatregelen en van de oproep aan organisaties hun ethische verantwoordelijkheid te nemen.

Gulle donatie
Het Huis van Nicolaas, dat op vrijwilligers draait, noemt de sluiting een 'hard gelag' voor alle betrokkenen. Mensen die al een ticket hebben gekocht, kunnen hun geld terugkrijgen, hoewel de organisatie hoopt op 'gulle donatie van de ticketprijs'.

Volgend jaar bestaat het Huis twintig jaar. De organisatie hoopt dat in stijl te kunnen vieren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen