Overslaan en naar de inhoud gaan

Huis van Nicolaas in Weert sluit zondag de deuren

Geplaatst opzaterdag 27 november 2021 - 12:02

Het Huis van Nicolaas in Weert, het zelfbenoemde logeeradres van Sint en zijn Pieten in Nederland, is vanaf zondag niet meer toegankelijk voor publiek.

Dat heeft de organisatie zaterdag bekendgemaakt in een persbericht. Het besluit is een gevolg van de nieuwe coronamaatregelen en van de oproep aan organisaties hun ethische verantwoordelijkheid te nemen.

Gulle donatie
Het Huis van Nicolaas, dat op vrijwilligers draait, noemt de sluiting een 'hard gelag' voor alle betrokkenen. Mensen die al een ticket hebben gekocht, kunnen hun geld terugkrijgen, hoewel de organisatie hoopt op 'gulle donatie van de ticketprijs'.

Volgend jaar bestaat het Huis twintig jaar. De organisatie hoopt dat in stijl te kunnen vieren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen