Overslaan en naar de inhoud gaan

Huirne niet langer betrokken bij Roda JC Kerkrade

Geplaatst opwoensdag 15 januari 2020 - 20:14

Herman Huirne is niet langer betrokken bij Roda JC.

De supermarktondernemer stapte onlangs versneld op als interim-directeur van de Kerkraadse club, maar is nu ook niet langer beoogd aandeelhouder.

Meningsverschil
Herman Huirne zou volgens De Limburger vorige week een meningsverschil gehad hebben met Ronald Hogenelst, die samen met ICT-ondernemer Stijn Koster het merendeel van de aandelen van de Kerkraadse club moet gaan overnemen. De supermarktondernemer besloot toen niet langer als interim-directeur van Roda JC te willen functioneren. Huirne werd in die hoedanigheid vervolgens opgevolgd door Karel Bouckaert, die in het verleden aan het roer stond bij VDL in Born.

Aandacht voor bedrijven
Stijn Koster hoopte dat het meningsverschil tussen Huirne en Hogenelst opgelost zou worden en de supermarktondernemer als aandeelhouder zou aanblijven. Huirne heeft het besluit genomen het nu ook op bestuurlijk vlak voor gezien te houden en zijn aandacht volledig aan zijn bedrijven te wijden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen