Overslaan en naar de inhoud gaan

Hudson's Bay kiest voor goedkopere merken

Geplaatst opwoensdag 27 december 2017 - 6:56

De Canadese warenhuisketen Hudson's Bay wil af van het dure imago en gaat ook goedkopere merken aanbieden.

Dat zegt directeur Edo Beukema van de Canadese keten tegen het FD.

"Klanten vinden de prijzen aan de hoge kant. We missen merken met lagere aanvangsprijzen. Dat is een van de dingen die we vanaf januari gaan veranderen." In Maastricht zit een vestiging van het warenhuis.

Onrust
Hudson's Bay benadrukt dat het niet van plan is te stoppen in Nederland. Ook gaat het bedrijf niet op de schop in Nederland. "Ik lees dat ook allemaal en weet dat het speelt. Dat is heel vervelend en niet waar. Het leidt alleen maar af. Het zorgt alleen maar voor onrust bij de tweeduizend mensen die de Nederlandse tak in dienst heeft genomen", zo laat Beukema weten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen