Overslaan en naar de inhoud gaan

Houten balken veroorzaken veel schade in Horst

Geplaatst opzaterdag 5 december 2020 - 15:44

In Horst heeft zaterdagmiddag een auto flinke schade opgelopen nadat een bestelbus een deel van zijn lading verloor.

Daardoor kwamen er meerdere grote houten balken op de weg te liggen.

Trottoir
Het incident gebeurde op de Westsingel. Het ging mis toen de bestuurder van de bus een bocht nam. Door de bocht belandde een deel van de lading buiten de bus. De houten balken kwamen zelfs op het trottoir terecht, zo meldt een correspondent ter plaatse.

Ontwijken
Een tegemoetkomende auto kon de balken niet meer ontwijken en kwam er bovenop tot stilstand. De auto liep daardoor grote schade op en is afgesleept door een berger. Er vielen geen gewonden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen