Overslaan en naar de inhoud gaan

Hotelpiraten slaan toe in Vijlen en Bocholtz

Geplaatst opvrijdag 15 maart 2019 - 10:16

Een stel heeft verschillende horeca-gelegenheden in Limburg proberen op te lichten.

De twee sloegen onder meer toe in het Hof Kricheleberg in Bocholtz en hotel Cuba Libre in Vijlen.

Te vriendelijk
Ze probeerden daar te vertrekken zonder te betalen. "Ze waren ontzettend vriendelijk, misschien wel iets té vriendelijk", vertelt Mariëlle Colen, eigenaresse van Hof Kricheleberg, op L1 Radio. De twee vertelden haar dat ze een hotel zouden openen in de buurt maar dat daar nog aan werd gewerkt. In de tussentijd moesten ze elders slapen. "Toen ze uiteindelijk moesten betalen kwamen er smoezen, bijvoorbeeld dat hun zakelijke rekening zou nog niet werken."

Aanhoudingsbevel
Ook bij Mirjam Terpstra van hotel Cuba Libre in Vijlen kwamen de twee over de vloer, afgelopen woensdag. Terpstra schakelde de politie in. "Ik vertrouwde ze niet. Uiteindelijk heb ik daarom de politie gecontacteerd. Zij arresteerden de twee omdat er al een aanhoudingsbevel voor hen openstond."

Onderzoek
In het kader van het onderzoek wilde de politie nog niks over de zaak loslaten. Volgens Terpstra sloegen de twee ook bij het Van der Valk Hotel in Maastricht toe. Daar wil men dit ontkennen noch bevestigen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen