Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hotelpiraten slaan toe in Vijlen en Bocholtz

Geplaatst opvrijdag 15 maart 2019 - 10:16

Een stel heeft verschillende horeca-gelegenheden in Limburg proberen op te lichten.

De twee sloegen onder meer toe in het Hof Kricheleberg in Bocholtz en hotel Cuba Libre in Vijlen.

Te vriendelijk
Ze probeerden daar te vertrekken zonder te betalen. "Ze waren ontzettend vriendelijk, misschien wel iets té vriendelijk", vertelt Mariëlle Colen, eigenaresse van Hof Kricheleberg, op L1 Radio. De twee vertelden haar dat ze een hotel zouden openen in de buurt maar dat daar nog aan werd gewerkt. In de tussentijd moesten ze elders slapen. "Toen ze uiteindelijk moesten betalen kwamen er smoezen, bijvoorbeeld dat hun zakelijke rekening zou nog niet werken."

Aanhoudingsbevel
Ook bij Mirjam Terpstra van hotel Cuba Libre in Vijlen kwamen de twee over de vloer, afgelopen woensdag. Terpstra schakelde de politie in. "Ik vertrouwde ze niet. Uiteindelijk heb ik daarom de politie gecontacteerd. Zij arresteerden de twee omdat er al een aanhoudingsbevel voor hen openstond."

Onderzoek
In het kader van het onderzoek wilde de politie nog niks over de zaak loslaten. Volgens Terpstra sloegen de twee ook bij het Van der Valk Hotel in Maastricht toe. Daar wil men dit ontkennen noch bevestigen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen