Overslaan en naar de inhoud gaan

Hotelketen Bastion laat onderzoek doen naar hygiëne

Geplaatst opmaandag 22 augustus 2016 - 22:12

Hotelketen Bastion laat een extern bureau onderzoek doen naar de hygiëne in de vestigingen Heerlen en Maastricht.

Aanleiding vormt de publicatie in De Limburger afgelopen zaterdag waarin voormalige medewerkers een boekje open doen over hygiënische wantoestanden in deze hotels.

Kakkerlakken
Volgens die medewerkers lopen er kakkerlakken en ratten door de keukens en restaurants en wordt er gesjoemeld met de houdbaarheid van voedingswaren.

Situatie bekijken
Directeur/eigenaar
Maik Willems liet maandag weten dat een onderzoeksbureau de 'situatie in de hotels' gaat bekijken. "Hygiëne is een voornaam goed en daarover mag geen twijfel bestaan", aldus Willems in de verklaring. Hij wijst verder op de goede beoordelingen van Bastion-gasten op de website Booking.com voor 'schoonheid en hygiëne'. De medewerkers die de kat de bel aanbonden zijn volgens de directeur 'vanwege disfunctioneren niet langer werkzaam bij Bastion'.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen