Overslaan en naar de inhoud gaan

Horrorclown Toverland helpt meisje van clownsangst af

Geplaatst opdonderdag 27 oktober 2016 - 21:23

Een 10-jarig meisje is tijdens haar bezoek aan attractiepark Toverland van haar angst voor clowns geholpen. Ironisch genoeg door een horrorclown, die haar eerst nog de stuipen op het lijf joeg.

Het meisje bracht onlangs met haar ouders een bezoekje aan de Halloween Night in het pretpark in Sevenum.

Tranen
Vader Erwin van Antwerpen schrijft volgens pretparkwebsite Looopings op zijn Facebookpagine dat de schrik er flink in zat bij zijn dochter Joy. Het was zelfs zo erg dat ze niet meer van haar stoel durfde te komen. Toen een enge clown haar zag en naar haar toe kwam, was dat de de druppel. Het doodsbange kind barstte in tranen uit.

Vertrouwen
"Deze clown is zeker vier keer langsgekomen om te kijken hoe het ging", schrijft hij op Facebook. "Na een paar uur proberen won hij uiteindelijk haar vertrouwen. Hij riep haar bij zich, begon te praten - een zachte rustige stem - en deed zijn handschoenen uit zodat ze zag dat hij een normale man was."

Geduld en liefde
De horrorclown wist de 10-jarige Joy uiteindelijk gerust te stellen. Sterker nog, hij wist haar zelfs van haar panische angst voor clowns te helpen. Dit tot groot genoegen van de ouders. "Wat was het ontzettend gaaf om te zien wat hij heeft bereikt bij haar met zoveel geduld en liefde voor zijn vak", schrijft de vader nog.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Alleen schattige clowns in Toverland tijdens Halloween
Scare Actor Halloween Toverland (29 okt 2019)
Toverland verbreekt record met Halloweenfestiviteiten
Toverland komt met nieuw spookhuis voor Halloween
Toverland Sevenum volgens Zoover leuker dan Efteling
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Ook in 2020 komt er op Hemelvaartsdag 21 mei weer een nieuwe lijst met de leukste Limburgse liedjes aller tijden voorbij op L1 Radio. Deze wordt op L1 TV ondersteund door een marathonuitzending met de mooiste clips uit de L1mbo Top 100 van de afgelopen jaren. Maar zover is het nog niet, want er moet nog gestemd worden.

Je kunt hier stemmen
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen