Overslaan en naar de inhoud gaan

Horrorclown Toverland helpt meisje van clownsangst af

Geplaatst opdonderdag 27 oktober 2016 - 21:23

Een 10-jarig meisje is tijdens haar bezoek aan attractiepark Toverland van haar angst voor clowns geholpen. Ironisch genoeg door een horrorclown, die haar eerst nog de stuipen op het lijf joeg.

Het meisje bracht onlangs met haar ouders een bezoekje aan de Halloween Night in het pretpark in Sevenum.

Tranen
Vader Erwin van Antwerpen schrijft volgens pretparkwebsite Looopings op zijn Facebookpagine dat de schrik er flink in zat bij zijn dochter Joy. Het was zelfs zo erg dat ze niet meer van haar stoel durfde te komen. Toen een enge clown haar zag en naar haar toe kwam, was dat de de druppel. Het doodsbange kind barstte in tranen uit.

Vertrouwen
"Deze clown is zeker vier keer langsgekomen om te kijken hoe het ging", schrijft hij op Facebook. "Na een paar uur proberen won hij uiteindelijk haar vertrouwen. Hij riep haar bij zich, begon te praten - een zachte rustige stem - en deed zijn handschoenen uit zodat ze zag dat hij een normale man was."

Geduld en liefde
De horrorclown wist de 10-jarige Joy uiteindelijk gerust te stellen. Sterker nog, hij wist haar zelfs van haar panische angst voor clowns te helpen. Dit tot groot genoegen van de ouders. "Wat was het ontzettend gaaf om te zien wat hij heeft bereikt bij haar met zoveel geduld en liefde voor zijn vak", schrijft de vader nog.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Alleen schattige clowns in Toverland tijdens Halloween
Toverland komt met nieuw spookhuis voor Halloween
Toverland Sevenum volgens Zoover leuker dan Efteling
Toverland benieuwd naar proef van Efteling
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen