Overslaan en naar de inhoud gaan

Horrorclown Toverland helpt meisje van clownsangst af

Geplaatst opdonderdag 27 oktober 2016 - 21:23

Een 10-jarig meisje is tijdens haar bezoek aan attractiepark Toverland van haar angst voor clowns geholpen. Ironisch genoeg door een horrorclown, die haar eerst nog de stuipen op het lijf joeg.

Het meisje bracht onlangs met haar ouders een bezoekje aan de Halloween Night in het pretpark in Sevenum.

Tranen
Vader Erwin van Antwerpen schrijft volgens pretparkwebsite Looopings op zijn Facebookpagine dat de schrik er flink in zat bij zijn dochter Joy. Het was zelfs zo erg dat ze niet meer van haar stoel durfde te komen. Toen een enge clown haar zag en naar haar toe kwam, was dat de de druppel. Het doodsbange kind barstte in tranen uit.

Vertrouwen
"Deze clown is zeker vier keer langsgekomen om te kijken hoe het ging", schrijft hij op Facebook. "Na een paar uur proberen won hij uiteindelijk haar vertrouwen. Hij riep haar bij zich, begon te praten - een zachte rustige stem - en deed zijn handschoenen uit zodat ze zag dat hij een normale man was."

Geduld en liefde
De horrorclown wist de 10-jarige Joy uiteindelijk gerust te stellen. Sterker nog, hij wist haar zelfs van haar panische angst voor clowns te helpen. Dit tot groot genoegen van de ouders. "Wat was het ontzettend gaaf om te zien wat hij heeft bereikt bij haar met zoveel geduld en liefde voor zijn vak", schrijft de vader nog.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Alleen schattige clowns in Toverland tijdens Halloween
Scare Actor Halloween Toverland (29 okt 2019)
Toverland verbreekt record met Halloweenfestiviteiten
Toverland komt met nieuw spookhuis voor Halloween
Toverland Sevenum volgens Zoover leuker dan Efteling
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen