Overslaan en naar de inhoud gaan

Horrorclown jaagt jongen stuipen op het lijf in Sittard

Geplaatst opdonderdag 20 oktober 2016 - 13:47

Een horrorclown heeft een jongeman in Sittard de stuipen op het lijf gejaagd. Hij schakelde direct de politie in, maar toen die ter plekke kwam was de clown in geen velden of wegen meer te bekennen.

De knul liep dinsdagmiddag over de Putstraat, toen hij opeens vanuit een steegje toegeroepen werd.

Mes
De nieuwsgierige jongen besloot een kijkje te nemen. Vervolgens schrok hij zich wezenloos. Bij een zeecontainer zag hij een een jongen met een masker zitten die vervolgens met een mes in zijn handen op hem af kwam rennen.

Ondanks de schrik, pakte de jongen direct zijn telefoon om een filmpje te maken van de ongepaste grappenmaker. De politie laat weten dat ze na een melding poolshoogte zijn gaan nemen, maar dat ze niemand hebben gevonden.

Hype
​Het fenomeen van horrorclowns is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Zo werd vorige week vrijdag een 17-jarige Roermondse clown opgepakt die mensen de stuipen op het lijf joeg. Eerder kwamen ook al meldingen over een horrorclown in Landgraaf binnen bij de politie. Hierbij is niemand aangehouden. Volgens de politie is het strafbaar om mensen op deze manier te laten schrikken.

Lees ook: Zeventienjarige horrorclown opgepakt in Roermond

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie onderzoekt valse melding over horrorclown
Vermiste Süsterseelse vrouw (29) mogelijk vermoord
Man van vermiste vrouw uit Süsterseel opgepakt
Zeven mensen opgepakt bij hennepplantage in Sittard
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen