Overslaan en naar de inhoud gaan

Horrorclown jaagt jongen stuipen op het lijf in Sittard

Geplaatst opdonderdag 20 oktober 2016 - 13:47

Een horrorclown heeft een jongeman in Sittard de stuipen op het lijf gejaagd. Hij schakelde direct de politie in, maar toen die ter plekke kwam was de clown in geen velden of wegen meer te bekennen.

De knul liep dinsdagmiddag over de Putstraat, toen hij opeens vanuit een steegje toegeroepen werd.

Mes
De nieuwsgierige jongen besloot een kijkje te nemen. Vervolgens schrok hij zich wezenloos. Bij een zeecontainer zag hij een een jongen met een masker zitten die vervolgens met een mes in zijn handen op hem af kwam rennen.

Ondanks de schrik, pakte de jongen direct zijn telefoon om een filmpje te maken van de ongepaste grappenmaker. De politie laat weten dat ze na een melding poolshoogte zijn gaan nemen, maar dat ze niemand hebben gevonden.

Hype
​Het fenomeen van horrorclowns is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Zo werd vorige week vrijdag een 17-jarige Roermondse clown opgepakt die mensen de stuipen op het lijf joeg. Eerder kwamen ook al meldingen over een horrorclown in Landgraaf binnen bij de politie. Hierbij is niemand aangehouden. Volgens de politie is het strafbaar om mensen op deze manier te laten schrikken.

Lees ook: Zeventienjarige horrorclown opgepakt in Roermond

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie onderzoekt valse melding over horrorclown
Vermiste Süsterseelse vrouw (29) mogelijk vermoord
Man van vermiste vrouw uit Süsterseel opgepakt
Zeven mensen opgepakt bij hennepplantage in Sittard
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen