Overslaan en naar de inhoud gaan

Horecaprijs Entree naar Kaboom in Maastricht

Geplaatst opmaandag 30 november 2015 - 23:35

La Bergère Group van hotelier Rino Soeters heeft met het Kaboom Hotel de prestigieuze Hospitality & Style award voor 'beste concept' van horecavakblad Entree Magazine gewonnen.

Volgens de jury slaagt Kaboom erin "zich volledig op de behoefte van hedendaagse gasten te richten", en is het concept "tot in de kleinste details doorgevoerd zonder gekunsteld te worden."

Eerdere prijzen
Redacteur Rianne Snijder verklaart nader: "Je ziet dat het hotellandschap ingrijpend verandert, mede door nieuwe marktspelers als Airbnb. Kaboom speelt daarop in door een betaalbare vijfsterren ervaring te bieden. Ook aan de alleenreiziger." La Bergère Group sleepte de prijs twee maal eerder in de wacht, met Qbic Hotel WTC Amsterdam en het Townhouse Designhotel.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'Hotelbranche heeft Songfestival nodig om 2020 te overleven'
Dancefeest op dak van hotel Kaboom in Maastricht
Hotelkamer Maastricht op één na duurste
Nieuw theaterhotel aan het Vrijthof
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen