Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Hoondervel sleept 43ste LVK-titel in de wacht

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 22:54

Hoondervel heeft vrijdagavond in het MECC in Maastricht de 43ste editie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) gewonnen.

Het gezelschap uit Haelen wist met het nummer Groete oet de fieësttent de Bertha Paulissen Wisseltrofee in de wacht te slepen.

Erepodium
Hoondervel wist met de zege te voorkomen dat de Susterse favoriet Spik & Span opnieuw het LVK zou winnen. Zij eindigden met het nummer Weer tèlle aaf op een tweede plek. Bjorn & Mieke maken het erepodium met hun liedje Nog Efkes compleet. Het Venrayse zangduo werd derde.

Video: L11 Alaaf

De LVK-finale is hier terug te kijken.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen