Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoondervel sleept 43ste LVK-titel in de wacht

Geplaatst opvrijdag 15 februari 2019 - 22:54

Hoondervel heeft vrijdagavond in het MECC in Maastricht de 43ste editie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) gewonnen.

Het gezelschap uit Haelen wist met het nummer Groete oet de fieësttent de Bertha Paulissen Wisseltrofee in de wacht te slepen.

Erepodium
Hoondervel wist met de zege te voorkomen dat de Susterse favoriet Spik & Span opnieuw het LVK zou winnen. Zij eindigden met het nummer Weer tèlle aaf op een tweede plek. Bjorn & Mieke maken het erepodium met hun liedje Nog Efkes compleet. Het Venrayse zangduo werd derde.

Video: L11 Alaaf

De LVK-finale is hier terug te kijken.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen