Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoogeveen streng voor zichzelf na missen Tokio

Geplaatst opwoensdag 16 oktober 2019 - 16:47

Amazone Laura Hoogeveen zegt niks te zoeken te hebben op de Olympische Spelen in Tokio in 2020.

"Daar ben ik realistisch in." De 24-jarige amazone weet nu al dat ze niet gaat schitteren op de Olympische Spelen in Tokio. De kwalificatie liep niet zoals verwacht.

WK
Die kwalificatie begon op het WK, vorig jaar in Tryon. Daar wist het team zich niet te plaatsen en tot overmaat van ramp moest Hoogeveen nog voor vertrek afhaken omdat haar paard Quibus geblesseerd raakte. Ook tijdens het tweede kwalificatiemoment, het EK, ging het mis. De eerste starter staakte de strijd, de tweede amazone uit het Nederlands team kwam ten val en Hoogeveen werd uitgesloten na drie weigeringen.

Boekelo
Tijdens het laatste meetmoment in Boekelo behaalde het Nederlandse team geen goede klassering. "Overduidelijk dat we daar niet horen. Drie keer niet gehaald, dus is het klaar." Volgens haar moeder, Angelique Schreurs, is Laura een binnenvetter. "Ik merk dat ze enorm teleurgesteld is. Je bent jaren bezig met maar één doel. En dan is het heel zuur dat het niet is gelukt."

Hoogeveen die op het eind van de maand 25 jaar wordt, wil zich nu richten op de Olympische Spelen van Parijs. Ze heeft een jong paard op stal staan die potentie heeft en het niveau van de spelen aan kan. "Ik weet zeker dat Juul dat in zich heeft."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen